opleiding

De kracht van imperfectie

Persoonlijke ontwikkeling

Wat zou het mooi zijn: een leven waarin we altijd perfect zijn. Waarin we geen kwetsbaarheden hebben, geen gevoelens van schaamte kennen en nooit de paniek voelen of we wel alle ballen in de lucht kunnen houden. Dat zou mooi zijn, toch? Maar of het realistisch is? Daarentegen: is het leven niet juist zo rijk, omdat we een palet aan emoties kennen, fijne en minder fijne? We voelen ons vaak verbonden met anderen, juist omdat we onszelf durven te zijn en we onze verhalen durven te delen. En toch…. blijft die behoefte om alles perfect te doen, om alle ballen zelf in de lucht te houden. Dan is het nu tijd voor de ‘De kracht van imperfectie’.

De kracht van imperfectie

Leer accepteren dat het leven en jijzelf niet perfect zijn en ook nooit zullen worden. Leer loslaten 2.0!

Wat leer je?

  • wat is de invloed van een perfectionistisch zelfbeeld
  • laat je imperfecties voor je weken
  • dat je presteert beter als je fouten durft te maken
  • dat risico nemen goed is voor je zelfvertrouwen
  • werking van positieve psychologie
  • accepteren dat je niet perfect bent

Meer informatie en aanmelden

Brochure aanvragen

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels