opleiding

Masterclass Stratego voor vrouwen

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jouw strategisch vermogen vergroten en eff ectief invloed uitoefenen binnen de organisatie? Dan heb je inzicht nodig in het ‘politieke spel’. In deze masterclass leer je op jouw eigen manier met het strategisch spel om te gaan en gebruik te maken van jouw vrouwelijke kwaliteiten. Dit programma is ontwikkeld voor ambitieuze, talentvolle vrouwen die op top niveau (willen) functioneren binnen hun organisatie. Vanuit verschillende invalshoeken werken de deelnemers intensief aan de ontwikkeling van hun strategisch vermogen om invloed uit te oefenen in de organisatie waar zij werken. Deze dag is zo samengesteld dat er een mooie combinatie plaats vindt tussen abstract en praktisch leren.

Masterclass Stratego voor vrouwen

Wat leer je?

Het doel van deze eendaagse is jouw strategisch vermogen te vergroten. Je krijgt inzicht in de ongeschreven regels van het ‘politieke spel’ en leert op jouw eigen manier met het strategisch spel om te gaan en gebruik te maken van jouw vrouwelijke kwaliteiten.

Meer informatie en aanmelden

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels