nieuws

Boerderij meest populair als vergaderlocatie

Vergaderen

Meest ludiek

Volgens Diana zijn het pipowagenpark en het onbewoonde eiland de meest ludieke vergaderlocaties in Nederland. “Het woonwagenpark heeft twaalf authentieke pipowagens, helemaal in stijl gerestaureerd. Het onbewoonde eiland ligt in het Veluwemeer waar tipi-tenten, safaritenten en Mongoolse yurts staan. In een gemeenschappelijke tipitent vergader je rondom een groot vuur.”

Andere ideeën
Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden om een vergadering te combineren met een arrangement, bijvoorbeeld uitwaaien in een speedboot in de Rotterdamse haven, als co-piloot meevliegen in een Boeing (flight simulator) of werken met honden of paarden. Of denk eens aan vergaderen op een ronde boot in de Groningse grachten of op een speciale fiets: de conference bike!

Kosten
Vergaderen in crisistijd hoeft niet duur te zijn. Volgens Diana Hofs is vergaderen op een boerderij zelfs goedkoper dan in een conferentiehotel. “Vooral particuliere locaties kun je ook als groepsaccommodatie huren, en daar kun je voordelig vergaderen.” Kies je voor een ruimte binnen de eigen organisatie of ga je liever naar een landhuis, villa, klooster, molen, klipper, kasteel of safarilodge? Er zijn mogelijkheden te over.

Lees hier ook de 3 uitgangspunten voor een effectievere en leukere vergadering

Alle vergaderlocaties van Nederland

Reageer op dit artikel