nieuws

Een gratis pepkaartje

Taal en communiceren

Wil jij je collega’s motiveren of zelf gemotiveerd worden? Dat kan met een speciaal elektronisch kaartje. Hierop staan verschillende motto’s en citaten voor collega’s die wel een oppeppertje kunnen gebruiken.

Wil jij je collega’s motiveren of zelf gemotiveerd worden? Dat kan met een speciaal elektronisch kaartje. Hierop staan verschillende motto’s en citaten voor collega’s die wel een oppeppertje kunnen gebruiken.

Als je merkt dat een collega het even niet ziet zitten, kun je dat natuurlijk bespreken. Je kunt echter ook besluiten om meer afstand te houden en een kaartje te sturen. Dat kan tegenwoordig op de website kindregards. Deze site biedt de moderne zakenman tientallen elektronische kaartjes met motto’s en citaten waarmee je collega’s kunt motiveren en inspireren.

Citaat
Op de site kun je kiezen uit een citaat of een categorie. Zo vind je er onder andere de categorieën advies en kritiek, creatief denken, leiderschap, planning, motivatie en inspiratie. Bij de citaten kun je onder meer kiezen uit: ‘Be the change you want to see’, ‘De beste stuurlui staan aan wal’ of ‘Failure is not an option’. Daar worden je collega’s vast vrolijk van.

Persoonlijke boodschap
Elke kaart kun je voorzien van een persoonlijke boodschap. Vervolgens wordt niet het kaartje zelf verzonden, maar een tekstberichtje met een unieke link. Daarmee kan de geadresseerde zijn of haar kaart ophalen. Op die manier wordt voorkomen dat de zakelijke e-mailbussen dichtslibben.

Reageer op dit artikel