nieuws

Gratis Language Tips

Taal en communiceren

Schrijf en spreek je veel Engels op je werk? Een handig hulpmiddel is dan de gratis nieuwsbrief Language Tips. Elke week krijg je een Quick Tip over het Engels en ook kun je doorklikken naar allerlei leuke en nuttige artikelen.

Schrijf en spreek je veel Engels op je werk? Een handig hulpmiddel is dan de gratis nieuwsbrief Language Tips. Elke week krijg je een Quick Tip over het Engels en ook kun je doorklikken naar allerlei leuke en nuttige artikelen.

Language Tips staat vol met wetenswaardigheden over het Engels en over allerlei landen waar Engels gesproken wordt.

Er zijn vier rubrieken: English in use, Grammar, Vocabulary en Culture. In English in use vind je bijvoorbeeld schrijftips, lastige grammatica, de schrijfwijze van datums en richtlijnen voor de uitspraak. Verder kan je doorklikken naar artikelen in de andere rubrieken, bijvoorbeeld over de Londense metro, het kantoorleven in Engeland en een Engelse bruiloft.

De meeste artikelen zijn vrij toegankelijk, sommige zijn alleen te lezen na betaling.
Abonneer je hier op de gratis nieuwsbrief van Language Tips.

 

Reageer op dit artikel