nieuws

Grenzeloos zakenbrieven schrijven

Taal en communiceren

Een zakenbrief schrijven: het lukt vast en zeker in het Nederlands, maar hoe gaat het ook alweer in het Spaans, Duits, Italiaans of Frans? ‘Zakenbrieven’, een deel uit de reeks Van Dale Praktijkgidsen, biedt je uitkomst.

Een zakenbrief schrijven: het lukt vast en zeker in het Nederlands, maar hoe gaat het ook alweer in het Spaans, Duits, Italiaans of Frans? ‘Zakenbrieven’, een deel uit de reeks Van Dale Praktijkgidsen, biedt je uitkomst.

Praktijkgids
De praktijkgids van Van Dale beschrijft de vaak ongeschreven regels voor het schrijven van een zakenbrief. Zakenbrieven bevat achttien voorbeelden van zakenbrieven in zeven talen. Ook vind je in deze praktijkgids informatie over e-mail en de invloed van dit medium op de stijl van brieven.

Pocketwoordenboeken
Naast de praktijkgidsen heeft Van Dale ook nieuwe woordenboeken op zakformaat uitgegeven. Hoe zeg je in het Frans dat je eergisteren niet aanwezig was? En hoe vertel je in het Duits dat je om 13.00 uur een afspraak hebt? Je kunt het snel opzoeken in een van de nieuwe Van Dale pocketwoordenboeken.

Reageer op dit artikel