nieuws

How-to-do-boek

Taal en communiceren

Weet jij hoe je een marketingplan moet opstellen? ‘Het marketingplan’ legt je stap voor stap uit hoe een dergelijk plan eruit ziet.

Weet jij hoe je een marketingplan moet opstellen? ‘Het marketingplan’ legt je stap voor stap uit hoe een dergelijk plan eruit ziet.

De meeste boeken over marketing gaan vaak alleen over de indeling van marketingplannen of ze behandelen het marketingplan net iets te algemeen. Daar heb je niet altijd iets aan. Meestal leggen deze boeken niet uit hoe je een marketingplan moet opstellen, terwijl je dat nu juist goed kunt gebruiken.

Stap voor stap
‘Het marketingplan’ is geschreven door Marian Burk Wood. Het is een how-to-do-boek dat  je stap voor stap helpt bij het opstellen van een marketingplan. Het boek geeft onder andere voorbeelden uit het zakenleven die de belangrijkste concepten illustreren. Verder vind je er een beschrijving van het hele planningsproces, voorbeelden van andere marketingplannen en verwijzingen naar informatiebronnen op het internet. 

Bestellen
‘Het marketingplan’ telt 226 pagina’s en kost 19,96 euro. Je kunt het online bestellen via managementboek.nl.

Reageer op dit artikel