nieuws

Management Support gaat digitaal

Taal en communiceren

Management Support gaat digitaal: je vakblad is nu dus ook digitaal te bekijken. Management Support ontwikkelde een demo van het laatstverschenen nummer.

Het digitale tijdschrift ziet er op je scherm uit als een gewoon tijdschrift, waar je met behulp van de muis doorheen bladert.
Hoewel een papieren tijdschrift nog altijd het prettigst leest, heeft de digitale vorm als groot voordeel dat je artikelen sneller scant en direct kunt doorklikken naar interessante onderwerpen. Doordat de opmaak en het bladeren gelijk zijn aan het tijdschrift, vind je alle rubrieken en artikelen op hun vertrouwde plaats.

De demo is gratis te bekijken op http://www.digitaalbladeren.com/kluwer/msm-03. Als deze proef bevalt, zal Management Support van ieder nummer een digitale versie maken. Abonnees kunnen dan kiezen welke variant ze het liefst ontvangen.

Reageer op dit artikel