nieuws

Nieuwe Engelstalige krant

Taal en communiceren

Sinds vorige week heeft Nederland een eigen Engelstalige krant: The Amsterdam Times.

Sinds vorige week heeft Nederland een eigen Engelstalige krant: The Amsterdam Times.

The Amsterdam Times richt zich op zakenlieden en toeristen die Amsterdam aandoen en de groeiende groep buitenlanders die zich in Amsterdam en omgeving hebben gevestigd. De krant verschijnt (voorlopig) wekelijks.

In The Amsterdam Times vind je nieuws over Amsterdam en omgeving op het gebied van sport, economie, entertainment, onroerend goed en uitgaan. Je treft de krant onder meer aan op de luchthaven Schiphol, bij (internationale) bedrijven in groot Amsterdam, in verschillende boekhandels, in praktisch alle Amsterdamse hotels en op veel lijnvluchten.

Reageer op dit artikel