nieuws

Van Dale Taalweb vernieuwd

Taal en communiceren

Sinds 30 april is de online versie van Van Dale, het Van Dale Taalweb, grondig vernieuwd.

Sinds 30 april is de online versie van Van Dale, het Van Dale Taalweb, grondig vernieuwd. De vormgeving is overzichtelijker en de navigatie is vereenvoudigd. Je vindt gemakkelijker de weg door de winkel, het taalnieuws heeft een plaats op de homepage gekregen en er is elke dag een interessant of amusant taalweetje. Je kunt er ook gratis de allernieuwste druk van Van Dale Hedendaags Nederlands raadplegen.

BIJBLIJVEN

Niet alles is veranderd. Zo kun je nog steeds het cryptogram maken en bijblijven op taalgebied met de rubrieken ‘Taaltrend’, ‘Taalergernissen’ en ‘Woord van de week’. Ook de lijstjes met ‘Valse vrienden’, het ‘Zakenwoordenboek’ en de lijstjes ‘Taal op reis’ zijn
nog te raadplegen (deze maand: Italiaans).

Reageer op dit artikel