vraag & antwoord

Hebben jullie een alternatief voor ‘bedankt voor de fijne samenwerking’ op een kerstkaart?

Taal en communiceren

Het bedankje op de kerstkaart kun je zakelijk houden of wat luchtiger, dat ligt aan de huisstijl en soort klanten van je organisatie. Je kunt een specifiek kenmerk uit de samenwerking centraal zetten in je boodschap. Vraag anders op het online forum of andere secretaressen nog leuke ideeën hierover hebben: www.prikpagina.nl/list.php?f=438.

Het bedankje op de kerstkaart kun je zakelijk houden of wat luchtiger, dat ligt aan de huisstijl en soort klanten van je organisatie. Je kunt een specifiek kenmerk uit de samenwerking centraal zetten in je boodschap. Vraag anders op het online forum of andere secretaressen nog leuke ideeën hierover hebben: www.prikpagina.nl/list.php?f=438.

Reageer op dit artikel