vraag & antwoord

Hoe kun je een goede verkoopbrief leren schrijven?

Taal en communiceren

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het budget dat beschikbaar is. Het beste is om een training te volgen. Dan krijg je alle gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen. Bovendien krijg je tips die van toepassing zijn op jouw situatie. Voor meer informatie hierover kun je kijken op www.managementsupport.nl > Correspondentie > Opleidingen. […]

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het budget dat beschikbaar is. Het beste is om een training te volgen. Dan krijg je alle gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen. Bovendien krijg je tips die van toepassing zijn op jouw situatie. Voor meer informatie hierover kun je kijken op www.managementsupport.nl > Correspondentie > Opleidingen.

Als een training geen optie is, kun je ook ideeën opdoen met de cd-rom Correspondentie Support III. Hierop vind je 250 verschillende soorten voorbeeldbrieven, waaronder ook brieven voor reclame/verkoop. De cd-rom is te bestellen via www.managementsupport.nl  > Shop.

Verder zijn er natuurlijk boeken te koop. Een tip is Zakelijk corresponderen, handboek voor de professionele brievenschrijver (red. J. de Jong). Het is een heel uitgebreid boek met daarin een hoofdstuk over verkoopbrieven. Het ISBN is 90-68-90520-1.

Reageer op dit artikel