vraag & antwoord

Hoe schrijf ik EUR 107.371,78 voluit?

Taal en communiceren

In geldbedragen in woorden worden spaties gezet volgens het puntgebruik in cijferreeksen. Dit betekent dat er na duizend een spatie komt en dat miljoen, miljard, biljoen, enzovoort, aparte woorden zijn. Voorbeeld:vijf miljoen driehonderddrieëndertigduizend zevenhonderdeenentwintig eur en tweeënnegentig cent. Met dank aan Bregje De Lannoy-Walenkamp, DeLanWa Tekst & Training – Hoevelaken

In geldbedragen in woorden worden spaties gezet volgens het puntgebruik in cijferreeksen. Dit betekent dat er na duizend een spatie komt en dat miljoen, miljard, biljoen, enzovoort, aparte woorden zijn.

Voorbeeld:
vijf miljoen driehonderddrieëndertigduizend zevenhonderdeenentwintig eur en tweeënnegentig cent.

Met dank aan Bregje De Lannoy-Walenkamp, DeLanWa Tekst & Training – Hoevelaken

Reageer op dit artikel