vraag & antwoord

Kan ik mijn cv aan mijn sollicitatiebrief vastnieten of met een paperclip?

Taal en communiceren

Met een nietje of paperclip kan allebei, maar het is beter om de vellen niet aan elkaar te hechten en brief en cv gescheiden te houden, de brief bovenop en het cv daaronder. Vermeld wel altijd op je brief dat je een cv als bijlage meestuurt . Zet op je cv duidelijk je naam, zodat duidelijk is dat het bij […]

Met een nietje of paperclip kan allebei, maar het is beter om de vellen niet aan elkaar te hechten en brief en cv gescheiden te houden, de brief bovenop en het cv daaronder. Vermeld wel altijd op je brief dat je een cv als bijlage meestuurt . Zet op je cv duidelijk je naam, zodat duidelijk is dat het bij elkaar hoort. Om die reden kun je ook het beste hetzelfde lettertype gebruiken voor je brief en cv.

Reageer op dit artikel