vraag & antwoord

Waar vind ik een standaardtekst, bij voorkeur in het Engels, over het afwijzen van de aansprakelijkheid als er met de inhoud van de e-mail of eventuele bijlagen door derden geknoeid is?

Taal en communiceren

Twee voorbeelden, een in het Nederlands en Engels en een uitsluitend in het Engels. Je moet daarin in elk geval de naam van je organisatie/bedrijf nog invullen. Controleer ook goed of dit wel precies is wat je bedoelt. Je zult misschien wat aanpassingen in de tekst moeten maken.TEKST 1– – – – – – – […]

Twee voorbeelden, een in het Nederlands en Engels en een uitsluitend in het Engels. Je moet daarin in elk geval de naam van je organisatie/bedrijf nog invullen. Controleer ook goed of dit wel precies is wat je bedoelt. Je zult misschien wat aanpassingen in de tekst moeten maken.

TEKST 1
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.
****NAAM BEDRIJF*** staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
The information contained in this communication is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying,  distribution or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful.
***NAME COMPANY****is neither liable  for the proper and complete transmission of the information contained in this communication nor for any delay in its receipt.


TEKST 2
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
This message contains information that may be privileged or confidential and is the property of the ***NAME COMPANY****. It is only intended for the person to whom it is addressed. If you are not the intended recipient, you are not authorized to read, print, retain, copy disseminate,
distribute, or use this message or any part thereof. If you receive this message in error, please notify the sender immediately and delete all copies of this message.

Reageer op dit artikel