vraag & antwoord

Wordt in de ondertekening ‘namens’ met een hoofdletter of kleine letter geschreven?

Taal en communiceren

Volgens het veelgebruikte ‘Amerikaanse briefmodel’ beginnen de regels van de vaste onderdelen van de brief (adressering, ondertekening enz.) met een hoofdletter.  Je mag het echter ook met een kleine letter doen. Je zet wel altijd een komma na ‘Met vriendelijke groet,’. Probeer wel consequent te zijn, als je de andere regels van de ondertekening met […]

Volgens het veelgebruikte ‘Amerikaanse briefmodel’ beginnen de regels van de vaste onderdelen van de brief (adressering, ondertekening enz.) met een hoofdletter.  Je mag het echter ook met een kleine letter doen. Je zet wel altijd een komma na ‘Met vriendelijke groet,’. Probeer wel consequent te zijn, als je de andere regels van de ondertekening met hoofdletters zet, dan is ‘Namens’ met een hoofdleter ook mooier.

Reageer op dit artikel