vraag & antwoord

Zet je in een personeelsadvertentie de verdere gegevens onder het bedrijfslogo?

Taal en communiceren

JANSEN & JANSENSAANNEMINGSBEDRIJF BV (= logo)T.a.v. Dhr. P. JansenPostbus 2222211 AB  DELFTTel.nr. 0123-456789 Het is voor sollicitanten het duidelijkst om het volledige adres bij elkaar te vermelden. Eerst komt dus het logo, daaronder het adres, beginnend met de bedrijfsnaam en eindigend met het telefoonnummer. Zo ontstaan er geen misverstanden tijdens de postverzending van de reacties.

JANSEN & JANSENS
AANNEMINGSBEDRIJF BV (= logo)
T.a.v. Dhr. P. Jansen
Postbus 222
2211 AB  DELFT
Tel.nr. 0123-456789

Het is voor sollicitanten het duidelijkst om het volledige adres bij elkaar te vermelden. Eerst komt dus het logo, daaronder het adres, beginnend met de bedrijfsnaam en eindigend met het telefoonnummer. Zo ontstaan er geen misverstanden tijdens de postverzending van de reacties.

Reageer op dit artikel