vraag & antwoord

Hoe zet ik een jaarverslag in elkaar?

Taal en communiceren

Het schrijven van een jaarverslag kost veel tijd. Op managementsupport.nl staat informatie over hoe je zo’n grote klus kunt aanpakken. Bekijk bijvoorbeeld de volgende documenten. Het jaarverslag Hoe bereid ik me goed voor op het maken van een jaarverslag? Wat komt er in een jaarverslag te staan? Financieel jaarverslag Boek: Secretaressewijzer 17, Succesvol rapporteren

Het schrijven van een jaarverslag kost veel tijd. Op managementsupport.nl staat informatie over hoe je zo’n grote klus kunt aanpakken. Bekijk bijvoorbeeld de volgende documenten.

Het jaarverslag
Hoe bereid ik me goed voor op het maken van een jaarverslag?
Wat komt er in een jaarverslag te staan?
Financieel jaarverslag

Boek: Secretaressewijzer 17, Succesvol rapporteren

Reageer op dit artikel