vraag & antwoord

Wie zijn Arjen Ligtvoet en Cathelijne de Busser?

Taal en communiceren

Arjen Ligtvoet (1970) studeerde in 1995 af als econoom aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend werkte hij in het bedrijfsleven en in de non-profitsector als economisch redacteur, financieel controller en onderzoeker. Sinds 2002 werkt hij samen met Cathelijne de Busser als tekstschrijver, schrijftrainer en tekstadviseur voor hun gezamenlijke tekstbureau Tekstridder. Cathelijne de Busser (1976) promoveerde […]

Arjen Ligtvoet (1970) studeerde in 1995 af als econoom aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend werkte hij in het bedrijfsleven en in de non-profitsector als economisch redacteur, financieel controller en onderzoeker. Sinds 2002 werkt hij samen met Cathelijne de Busser als tekstschrijver, schrijftrainer en tekstadviseur voor hun gezamenlijke tekstbureau Tekstridder.

Cathelijne de Busser (1976) promoveerde in 2009 tot doctor in de maatschappij- en gedragswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Samen met Arjen Ligtvoet richtte ze in 2002 tekstbureau Tekstridder op. Cathelijne geeft schrijftrainingen en schrijft beleidsteksten, lesmateriaal en sociaalwetenschappelijke artikelen. Daarnaast begeleidt ze studenten en promovendi.

Meer weten? Bezoek hun websites:
Vaagtaal.nl
Tekstridder.nl

Reageer op dit artikel