Competentiescan Management Support – Hoe scoor jij?

Hoe scoor jij? Doe nu de competentiescan.

Met de competentiescan van Management Support krijg je snel en gratis inzicht in hoe jij scoort als managementondersteuner. Door het invullen van de scan weet jij straks:

  1. Welke arbeidswaarden het best bij je passen. Hecht je aan creativiteit, onafhankelijkheid, structuur, genegenheid of één van de andere veertien arbeidswaarden?
  2. Wat voor menstype je bent.
  3. De competenties die bij jouw arbeidswaarden en menstype passen en hoe je op deze competenties scoort. Zo krijg je direct inzicht in je sterke en minder sterke punten.
  4. Jouw managementondersteuningsprofiel; in welke rol ligt jouw kracht?

Veelgestelde vragen over de competentiescan.

Wie heeft de competentiescan ontwikkeld?

De competentiescan is ontwikkeld door onderzoeksbureau Triqs, in samenwerking met Management Support en Vakmedianet, de uitgever van Management Support. Triqs ontwikkelt onderzoeken en testen gebaseerd op gevalideerde systemen met een wetenschappelijk kader. Zo zorgen we ervoor dat de inhoud en uitkomsten van de scan wetenschappelijk getoetst zijn en jij erop kunt vertrouwen.

Ik heb de competentiescan een tijd geleden ingevuld, heeft het zin dit nog een keer te doen?

Jazeker! Het kan heel nuttig zijn om na verloop van tijd de scan nog een keer te doen. Immers, door het werken aan je eigen ontwikkeling, een verandering van baan, een andere kijk op je werk kunnen de gemeten arbeidswaarden, menstype en je competentiescores veranderd zijn. De scan is gratis en staat permanent online. Voel je vrij om deze zo vaak in te vullen als je zelf nuttig vindt.

Hoe lang duurt het voordat ik de rapportage ontvang?

Nadat je de scan hebt afgerond ontvang je de rapportage op het e-mailadres dat je hebt opgegeven aan het begin van de scan. Het kan tot één uur na de test duren voordat je de rapportage ontvangt. Het rapport wordt verzonden door het e-mailadres noreply@competentie-scan.nl. Heb je na een aantal uur nog geen rapportage ontvangen en zit deze ook niet in je spambox? Neem dan contact op met opleidingenmanagementsupport@vakmedianet.nl.

Ik ben mijn rapportage kwijt, kan ik deze opvragen?

De rapportage van de competentiescan wordt uit privacy-overwegingen niet door ons opgeslagen. Mocht je de rapportage kwijt zijn, dan kun je de test opnieuw invullen. Dit kan onbeperkt en is gratis.

Wat gebeurt er met de gegevens die ik invul?

De uitslag van de competentiescan wordt niet opgeslagen door ons. We registreren dat je de competentiescan gedaan hebt, samen met je ingevulde gegevens en het managementondersteuningsprofiel dat uit de scan komt. Deze gegevens worden gebruikt in overeenstemming met het Privacy en Cookie Beleid van Vakmedianet.