nieuws

De ins en outs van projectmatig werken

Coördineren

Ga jij binnenkort met anderen samenwerken in een project, bijvoorbeeld voor een verhuizing, de herinrichting van een gebouw, een congres of een bedrijfsjubileum? Lees dan het boek ‘Werken in projecten’, dat verscheen als Wijzer van de Secretaresse Assisent.

Ga jij binnenkort met anderen samenwerken in een project, bijvoorbeeld voor een verhuizing, de herinrichting van een gebouw, een congres of een bedrijfsjubileum? Lees dan het boek ‘Werken in projecten’, dat verscheen als Wijzer van de Secretaresse Assisent.

In organisaties wordt steeds meer projectmatig gewerkt. Als secretaresse kun je daarbij verschillende rollen vervullen, bijvoorbeeld projectassistent, medewerker van een projectbureau of projectleider.

Het boek geeft je inzicht in die verschillende rollen en belicht de aspecten van projectmatig werken. Ook vind je er informatie over de voorwaarden van een goede projectmatige aanpak en de valkuilen die je moet zien te vermijden. Begrippen die in projecten gangbaar zijn worden toegelicht.

Je kunt het boek bestellen in de shop van ManagementSupport.nl.

Reageer op dit artikel