nieuws

Weg vanwege de baas

Coördineren

Je baan opzeggen omdat je het helemaal gehad hebt met je manager? Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat 80 procent van de ondervraagden ooit van baan veranderd is vanwege problemen met zijn direct leidinggevende.

Je baan opzeggen omdat je het helemaal gehad hebt met je manager? Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat 80 procent van de ondervraagden ooit van baan veranderd is vanwege problemen met zijn direct leidinggevende.

Een slechte manager leidt niet alleen tot een uittocht van werknemers, ook de productiviteit en winstgevendheid van de onderneming lijden er volgens onderzoeksbureau Gallup onder. De site badbossology.com heeft een lijst van eigenschappen opgesteld waarmee een slechte baas zich onderscheidt van een goede. Genoemd wordt onder meer bedreigen, pesten, incompetentie, discriminatie, schending van de privacy en geen toestemming geven voor pauzes en vakanties.


 

Reageer op dit artikel