nieuws

Zeurpieten en doordrammers

Coördineren

Bijna iedereen heeft wel eens te maken met klagende of zeurende lastpakken op het werk. Hoe reageer jij op zulke mensen? Raak je geïrriteerd of gestresst? Lastpakken hanteren vaak eigen regels. Toch kun je door tactvol en begripvol op hen te reageren veel bereiken.

Bijna iedereen heeft wel eens te maken met klagende of zeurende lastpakken op het werk. Hoe reageer jij op zulke mensen? Raak je geïrriteerd of gestresst? Lastpakken hanteren vaak eigen regels. Toch kun je door tactvol en begripvol op hen te reageren veel bereiken.

Met emotionele reacties los je de problemen niet op. Maar hoe moet het dan wel? Dat kun je lezen in het boekje ‘Lastpakken, hoe ga je ermee om?’ Daarin staan manieren om op een niet-agressieve, tactvolle of ludieke manier het lastige gedrag van de ander te veranderen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je op een andere manier hun gedrag om te buigen.

Je kunt het boekje bestellen in de shop van ManagementSupport.nl.

Reageer op dit artikel