vraag & antwoord

Hoe kunnen we een systeem opzetten waarmee verkoopmedewerkers in een oogopslag kunnen zien wie er met welke prospect bezig is?

Coördineren

Een softwaresysteem kan uitkomst bieden. Er bestaat kant-en-klare systemen om dit soort processen goed te laten verlopen. In de online softwaregids (www.softwaregids.nl) kun je deze producten vinden. Kijk ook eens op www.salesquest.nl, een website voor verkoopprofessionals. De verkopers zouden ook elk hun klantenlijsten kunnen uitdraaien en dan met elkaar matchen. Het werkt beter als de verkopers samen […]

Een softwaresysteem kan uitkomst bieden. Er bestaat kant-en-klare systemen om dit soort processen goed te laten verlopen. In de online softwaregids (www.softwaregids.nl) kun je deze producten vinden. Kijk ook eens op www.salesquest.nl, een website voor verkoopprofessionals.

De verkopers zouden ook elk hun klantenlijsten kunnen uitdraaien en dan met elkaar matchen. Het werkt beter als de verkopers samen in hetzelfde systeem werken, daarin houden ze al hun acties (zoals bezoek/verkooprapportage e.d.) in bij, zo ze kunnen zien of/welke klant benaderd is. Verder kun je een systeem op maat laten maken waar je aan elke ingevoerde klant ook een verkoper moet koppelen.

Reageer op dit artikel