vraag & antwoord

Is er een werkplan voor het opzetten/invullen van alle secretariaatswerkzaamheden?

Coördineren

Het opstarten van een secretariaat is een hele klus. Op www.ManagementSupport.nl vind je bij Persoonlijke groei > Inrichten secretariaat 3 checklisten die je een houvast kunnen geven bij het inrichten van secretariaat, archief en het opzetten van een procedurehandboek. Ik kan je wel de werkwijzerboekjes aanraden die je in onze shop (Zakendoen > vakliteratuur > werkwijzers) […]

Het opstarten van een secretariaat is een hele klus. Op www.ManagementSupport.nl vind je bij Persoonlijke groei > Inrichten secretariaat 3 checklisten die je een houvast kunnen geven bij het inrichten van secretariaat, archief en het opzetten van een procedurehandboek. Ik kan je wel de werkwijzerboekjes aanraden die je in onze shop (Zakendoen > vakliteratuur > werkwijzers) kunt vinden. Zij geven op deelgebieden van het vak veel informatie.

Reageer op dit artikel