vraag & antwoord

Waar vind ik i.v.m. een evaluatie/beoordelingsronde criteria waaraan een secretaresse moet voldoen?

Coördineren

Een handige leidraad is het boekje Een functie met inhoud, dat uitgebreid ingaat op de secretaressefunctie, haar taken en verantwoordelijkheden, competenties, functieniveaus enzovoort. Het boek zet bijvoorbeeld alle taakgebieden met bijbehorende werkzaamheden uiteen en vermeldt daarbij op welk niveau de secretaresse de taken zou moeten uitvoeren (volgens instructie, zelfstandig of initiërend). Of bekijk Adieu secretaresse, […]

Een handige leidraad is het boekje Een functie met inhoud, dat uitgebreid ingaat op de secretaressefunctie, haar taken en verantwoordelijkheden, competenties, functieniveaus enzovoort. Het boek zet bijvoorbeeld alle taakgebieden met bijbehorende werkzaamheden uiteen en vermeldt daarbij op welk niveau de secretaresse de taken zou moeten uitvoeren (volgens instructie, zelfstandig of initiërend).

Of bekijk Adieu secretaresse, hello assistant. De auteur gaat in dit boek in op de veranderende functie van secretaresse én manager. Een aanrader.

Reageer op dit artikel