vraag & antwoord

Wat is het verschil tussen een planning en een checklist?

Coördineren

Een planning is een werkplan of regeling waarin je bepaalde toekomstverwachtingen verwerkt. Met een planning zet je stap voor stap uiteen welke activiteiten er zijn in welke periode. Een checklist is een controlelijst: je checkt of de planning inhoudelijk en qua tijd klopt. Het is heel gebruikelijk dat aan de planning een checklist is verbonden. […]

Een planning is een werkplan of regeling waarin je bepaalde toekomstverwachtingen verwerkt. Met een planning zet je stap voor stap uiteen welke activiteiten er zijn in welke periode. Een checklist is een controlelijst: je checkt of de planning inhoudelijk en qua tijd klopt. Het is heel gebruikelijk dat aan de planning een checklist is verbonden. De checklist kan fungeren om een planning op te zetten of te evalueren.

Reageer op dit artikel