vraag & antwoord

Wat is telewerken? Is dat hetzelfde als flexwerken?

Coördineren

Telewerken is werken op een andere locatie dan het gewone kantoor. Werknemers werken bijvoorbeeld gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor. Flexwerken betekent dat je je werktijden flexibel kunt indelen. Flexwerkers hebben meestal geen vaste uren en werktijden. Mensen die flexwerken willen werk en privé beter combineren. De termen telewerken en flexwerken verwijzen allebei naar de mogelijkheid om te werken […]

Telewerken is werken op een andere locatie dan het gewone kantoor. Werknemers werken bijvoorbeeld gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.

Flexwerken betekent dat je je werktijden flexibel kunt indelen. Flexwerkers hebben meestal geen vaste uren en werktijden. Mensen die flexwerken willen werk en privé beter combineren. De termen telewerken en flexwerken verwijzen allebei naar de mogelijkheid om te werken op verschillende werkplekken en -tijden. Dit kan dankzij moderne communicatiemiddelen.
Bij de links vind je in de rubriek Tele- en flexwerken een aantal websites over dit onderwerp.

Reageer op dit artikel