vraag & antwoord

<strong>Wie is Annemarie de Martines?</strong>

Coördineren

Annemarie de Martines is secretaresse in hart en nieren. November 2010 debuteerde ze als auteur met haar boek Adieu Secretaresse, Hello Assistant. Met dit boek wil zij secretaresses, managers en HR-functionarissen bewust maken van de enorme veranderingen die momenteel binnen organisaties plaatsvinden en welke consequenties deze hebben voor de toekomst van het secretaressevak. Als consultant van Quadrant […]

Annemarie de Martines is secretaresse in hart en nieren. November 2010 debuteerde ze als auteur met haar boek Adieu Secretaresse, Hello Assistant. Met dit boek wil zij secretaresses, managers en HR-functionarissen bewust maken van de enorme veranderingen die momenteel binnen organisaties plaatsvinden en welke consequenties deze hebben voor de toekomst van het secretaressevak.

Als consultant van Quadrant Office Support is Annemarie dagelijks betrokken bij het optimaliseren van managementondersteuning binnen organisaties, waarbij vooral de focus ligt op het benutten van talenten en het creëren van een positieve werkomgeving. De samenwerking tussen manager en secretaresse is hierbij gebaseerd op gelijkwaardigheid, openheid, vertrouwen, respect en steun.

Annemarie de Martines begon haar carrière 25 jaar geleden als secretaresse. Ze was geruime tijd vestigingsmanager bij Secretary Plus en docent bij Scheidegger Opleidingen. Sinds 2004 heeft zij haar eigen advies- en trainingsbureau: Quadrant Office Support.

Reageer op dit artikel