checklist

Op zoek naar handige apps?

Digitaal werken

Apps zijn van die handige tools die je dagelijks werk nét wat gemakkelijker maken. Maar het kan lastig zijn om tussen het enorme aanbod precies die ene app te vinden die je helpt bij het sorteren van e-mails of het beheren van projecten. Gelukkig heeft Management Support nu een speciale app-pagina. Op de pagina zijn in verschillende […]

Op zoek naar handige apps?

Apps zijn van die handige tools die je dagelijks werk nét wat gemakkelijker maken. Maar het kan lastig zijn om tussen het enorme aanbod precies die ene app te vinden die je helpt bij het sorteren van e-mails of het beheren van projecten. Gelukkig heeft Management Support nu een speciale app-pagina.

Op de pagina zijn in verschillende categorieën (bijvoorbeeld ‘Financiën’, ‘Agenda’ en ‘Zakenreizen’) lijstjes te vinden met handige apps die je niet mag missen. De redactie voegt iedere maand een selectie toe met apps uit de rubriek De Appladder van Gertjan Groen in Management Support Magazine.

Nieuwsgierig? Klik hier om de pagina te bekijken. 

Training

Leren welke Apps echt onmisbaar zijn voor het secretariaat? Schrijf je dan in voor de training POWERsecretaresse Digitaal of Handige Apps voor het Secretariaat.

Reageer op dit artikel