nieuws

Adresvalidatietool

Digitaal werken

Een tool waar je onbeperkt postadressen kunt invoeren en die ook nog direct gevalideerd worden? Zo’n product is er nu.

Een tool waar je onbeperkt postadressen kunt invoeren en die ook nog direct gevalideerd worden? Zo’n product is ontwikkeld door QAS en heet Quickadres.

Je kunt er ruim 300 miljoen! (wie heeft er ooit zoveel verzameld?) postadressen worden vastgelegd. Deze adressen worden dan direct gecontroleerd op hun bestaansmogelijkheid. Daarvoor wordt contact gemaakt met officiële postinstanties in desbetreffende landen. Op dit moment bestrijkt de range Nederland, Groot-Brittanië, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, België, Denemarken, Finland, Luxemburg en Singepore.

Voor meer informatie over deze software tool surf je naar QAS.

Reageer op dit artikel