nieuws

Alles over de digitale handtekening

Digitaal werken

Vroeg of laat krijgen je als secretaresse te maken met de ‘digitale handtekening’. Op AboutDigitalSignature lees je er alles over.

Vroeg of laat krijgen je als secretaresse te maken met de ‘digitale handtekening’. Op de website AboutDigitalSignature lees je er alles over.

IN’S EN OUT’S

AboutDigitalSignature is een initiatief van het Belgische bedrijf GlobalSign, zij hebben de website met alle informatie over de digitale handtekening, geopend nadat uit hun onderzoek bleek dat er veel behoefte is aan informatie over de handtekening. De site is in het Engels, maar makkelijk leesbaar, zonder technisch jargon, en overzichtelijk ingedeeld volgens een vraag & antwoordstructuur (what, why, where, who, how). Als eerste wordt natuurlijk de vraag ‘wat is een digitale handtekening?’ beantwoord. Daarnaast de laatste ontwikkeling op het gebied van o.a. techniek, wetgeving, certificering.

Reageer op dit artikel