nieuws

Automatische e-mailarchivering

Digitaal werken

Voor alle managementondersteuners die (te) veel werk hebben aan het archiveren van overvolle mailboxen is er hoop: E-mail Archiving On Demand.

Voor alle managementondersteuners die (te) veel werk hebben aan het archiveren van overvolle mailboxen is er hoop: E-mail Archiving On Demand.

Als de mailbox van een gebruiker een vooraf vastgestelde omvang overstijgt, wordt de mailbox automatisch gearchiveerd. E-mail Archiving on Demand is een nieuwe dienst van het Almeerse bedrijf IT Demand. Bedrijven betalen hiervoor 2,25 euro per mailbox per maand. Voor elke mailbox is dan een gigabyte aan opslag beschikbaar. Voordeel voor werknemers is dat zij al hun mail kunnen bewaren. De koppen van gearchiveerde berichten staan in de mailbox zelf, de inhoud is opgeslagen in het datacenter. Werknemers kunnen zo beter en sneller zoeken in hun mail.

De gegevensbestanden worden buiten kantoortijd getransporteerd naar een beveiligd datacenter. De gegevens worden opgeslagen in een rekencentrum en zijn binnen enkele seconden toegankelijk voor werknemers.

 

Reageer op dit artikel