nieuws

Bedrijven laks met handsfree belbeleid

Digitaal werken

Bedrijven doen er weinig aan om het handsfree bellen in de auto bij het personeel te stimuleren.

Bellen in de (zaken)auto is al bijna een jaar verboden. Werkgevers doen er weinig aan om het handsfree bellen bij hun personeel te stimuleren.

REGELS ONTBREKEN

Werknemers die veel onderweg zijn, kunnen natuurlijk niet zonder mobiele telefoon. Heliview Marketingservice deed onderzoek en ontdekte dat een kwart van de bedrijven geen enkele maatregelen zoals het installeren van een carkit of headset in de auto, treft om het verplichte handsfree bellen te stimuleren.

Vooral de ICT-sector, een sector met veel medewerkers met een lease-auto, blijft in gebreke, een derde doet niets om handsfree bellen mogelijk te maken. Een procent denkt een oplossing te hebben gevonden in een totaalverbod op bellen in de auto.

Reageer op dit artikel