nieuws

Bewaar en doorzendservice TPG

Digitaal werken

Ben je een tijdje van huis? TPG Post bewaart je post op een veilige plek of zendt het door naar een tijdelijk adres.

Je bepaalt dus zelf wat er tijdens je afwezigheid met je post gebeurt. Met de Bewaarservice van TPG Post voorkom je dat voorbijgangers zien dat je langere tijd van huis bent. Met de Doorzendservice hoef je geen post te missen. TPG Post bewaart je post of stuurt deze door naar je tijdelijk adres op basis van achternaam. Vul dus voor elke persoon met een eigen achternaam één Bewaar- of Doorzendservice in.

VIER STAPPEN

De datum van ingang moet minimaal zeven dagen vanaf vandaag zijn. Binnen deze zeven dagen wordt je aanvraag verwerkt en ontvang je een bevestigingsbrief. Het aanvragen van de Bewaar- of Doorzendservice verloopt op internet in vier stappen. Aan het einde kun je je eigen aanvraag uitprinten.

Reageer op dit artikel