nieuws

Computergevaar

Digitaal werken

Longhorn gaat Windows XP opvolgen. Maar kijk uit met het installeren van dit systeem; de software is nog niet compleet en is dus gevaarlijk voor je computer!

Longhorn gaat Windows XP opvolgen. Maar kijk uit met het installeren van dit systeem; de software is nog niet compleet en is dus gevaarlijk voor je computer!

Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, Longhorn, zit nog in de testfase, maar in Azië is het al te koop. In Maleisië kun je het al voor twee dollar kopen.  Dat klinkt misschien aanlokkelijk, maar je kunt je beter niet laten verleiden om deze software aan te schaffen. De software zit nog in de testfase en is daarom nog niet compleet. Daarom kan het schade aanrichten in je computer.

Verspreiding
Men denkt dat het besturingssysteem nog niet zolang geleden is gekopieerd toen Microsoft een testversie verspreidde onder programmeurs in Los Angeles. Er circuleerden ook al programmeercodes op internet. Longhorn is een nieuw voorbeeld van grootschalige piraterij in Azië. Hiermee voeren softwarefabrikanten al tijden een gevecht.

Reageer op dit artikel