nieuws

Digitaal archiveren

Digitaal werken

Efficiënt

Het opzetten van een digitaal archief kost natuurlijk wel wat tijd. Hoe kun je nu op de meest efficiënte manier een dergelijk archief opzetten? Het seminar Digitaal Archiveren geeft antwoord op deze vraag. Dit wordt gehouden op woensdag 17 maart van 09.30 tot 16.30 uur in Spectra Facility in Utrecht.

Thema’s
Afhankelijk van jouw manier van archiveren kun je tijdens deze dag gaan archiveren in een digitale mappenstructuur met behulp van een digitaal postboek, Documentair Informatie Systeem of Document Management Systeem. Een paar thema’s die tijdens de dag aan bod komen, zijn: voorwaarden voor een digitaal archief, het opzetten van een digitaal archief, de rol van e-mail, internet en intranet en het aanbrengen van structuur in je documentbeheer. Kijk voor meer informatie eens op www.elseviercongressen.nl.

Reageer op dit artikel