nieuws

E-mailpapier

Digitaal werken

Ook met e-mail kun je de corporate identity van je organisatie uitdragen. Met digitaal postpapier kun je e-mailen in de corporate kleuren.

Ook met e-mail kun je de corporate identity van je organisatie uitdragen. Met digitaal postpapier kun je e-mailen op het briefpapier van de organisatie.

MAKKELIJK TE INSTALLEREN

Het bedrijf Digitaalpostpapier.nl ontwerpt en ontwikkelt een template voor de e-mail van organisaties volgens de corporate identity. Het uiteindelijke ontwerp wordt op CD-ROM aangeleverd en kan worden geïnstalleerd op de PC’s of op het netwerk. Wanneer de template is geïnstalleerd zal deze altijd verschijnen wanneer je klikt op ‘nieuw bericht’. Door beperkingen in de mailprogramma’s kun je niet een e-mail beantwoorden met jullie ‘e-mailpapier’. Het digitale postpapier werkt onder Microsoft Outlook (v.a. 98) en in Outlook Express (va 4.0).

ANIMATIES

Je kunt natuurlijk gewoon het briefpapier van de organisatie kopieren, maar je kunt ook leuke extra’s laten toevoegen. Denk daarbij aan een briefhoofd met animaties, een filmpje of een knipperende pay–off. Ook functionaliteiten als een routebeschrijving van postcode tot de locatie van het bedrijf behoren tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel