nieuws

Een PC voor thuiswerken

Digitaal werken

‘PC privé projecten’ maken het voor werknemers makkelijk om kantoor aan huis te houden.

‘PC privé projecten’ maken het voor werknemers makkelijk om kantoor aan huis te houden. Hoe je dat kunt regelen lees je op de website van het Ministerie van Financiën.

PRAKTISCH VOORBEELD

Thuiswerken wordt steeds populairder, geen wonder dat steeds meer secretaressen er voor moeten zorgen dat werknemers een PC van de zaak thuis krijgen. Het Ministerie van Financiën helpt je op weg. Een tijdje geleden presenteerde het ministerie een besluit met daarin de nieuwe regels voor PC privé projecten.

De website van het ministerie laat zien hoe de regelingen moeten worden toegepast en welke aanpassingen in de arbeidsovereenkomst noodzakelijk zijn. Ook vind je er handige voorbeelden van een arbeidsovereenkomst met daarin een opgenomen PC privé-regeling.

Reageer op dit artikel