nieuws

Elektronisch vakantiekaartje

Digitaal werken

Op de website van TPG-Post kun je elektronisch kaarten versturen. De dienst is een proef die tot eind augustus duurt.

Op de website van TPG-Post kun je tegenwoordig elektronisch kaarten versturen. De dienst wordt aanvankelijk als proef aangeboden en duurt tot eind augustus.

ECHTE KAART

De kaart kun je zelf ontwerpen op de website van TPG-Post. Je kunt uit diverse afbeeldingen kiezen of zelf een plaatje toevoegen en een persoonlijke boodschap vermelden. TPG-Post drukt de kaart vervolgens en bezorgt hem bij de geadresseerde. De ontvanger krijgt dus een echte kaart! En, hoewel de dienst bedoeld is voor vakantiekaarten, kun je natuurlijk ook boodschappen bedenken.

Het versturen van een kaart kost 1,15 euro. In de proefperiode (1 juli – 1 september) geeft TPG Post elke dag de eerste vijftig kaarten gratis weg. De Kaartenservice kan alleen binnen Nederland worden gebruikt.

Ook op ManagementSupport.nl kun je e-cards versturen, gratis en 24-uur per dag. Je vindt deze tool in de rubriek Kantoorzaken.

Reageer op dit artikel