nieuws

Fietsend bellen

Digitaal werken

Bellen en fietsen, dat gaat niet altijd samen. Telecombedrijf Orange heeft de oplossing; een fiets waarop je handsfree kunt bellen. Sinds kort krijg je deze fiets cadeau bij een tweejarig abonnement. Handig toch?!

Bellen en fietsen, dat gaat niet altijd samen. Telecombedrijf Orange heeft de oplossing; een fiets waarop je handsfree kunt bellen. Sinds kort krijg je deze fiets cadeau bij een tweejarig abonnement. Handig toch?!

Je zit op de fiets en bent op weg naar je werk. Dan word je gebeld maar je kunt je telefoon niet vinden, of hij zit ergens waar je niet goed bijkan. Afstappen dan maar. Fietsen en telefoneren gaat niet altijd samen. Hier biedt het Telecombedrijf Orange uitkomst. Met de Orange beach cruiser met oplader en Bluetooth® headset kun je namelijk fietsen, handsfree bellen en je telefoon opladen tegelijk.

Cadeau
Met een nieuw, modern mobieltje lokt een telecombedrijf tegenwoordig echt geen nieuwe abonnees meer. Daarom geeft Orange sinds kort een fiets cadeau bij een tweejarig abonnement, dat is niet niks! De mobiele telefoon kan op het stuur van de Orange-fiets worden geplaatst. Als nieuwe klant krijg je ook een koptelefoon en, doordat je al fietsend gebruikmaakt van je eigen energie, kun je de telefoon al fietsend opladen. Dat is makkelijk en veilig tegelijk!

Reageer op dit artikel