nieuws

Geen telefoon op woensdag

Digitaal werken

Lijkt het je niet heerlijk? Een dag geen telefoon die rinkelt. Eén hele dag niet bereikbaar zijn. Bij het PR-bureau CB-Media in Hilversum is dat realiteit.

Het Hilversums communicatiebureau was de eeuwig rinkelende telefoon zat. Daarom wil het bureau een einde aan maken aan, zoals ze dat zelf noemt, de bereikbaarheidsterreur. Iedere woensdag zet dit bureau uitsluitend het antwoordapparaat aan en worden de mobiele telefoons uitgezet. De negen medewerkers kunnen dan lekker rustig doorwerken.

Volgens officemanager Evelien de Gooijer werkt het uitstekend. Het bedrijf dat veel schrijfwerk heeft, heeft de productiviteit op woensdagen enorm zien toenemen. Het PR-bureau, dat op woensdagen uitsluitend voor noodgevallen bereikbaar is, zegt zich hebben laten inspireren door de Fraters van Tilburg, een klant van CB-Media.

Reageer op dit artikel