nieuws

Gemak in Kladblok

Digitaal werken

Werken in Kladblok is makkelijk als je kleine teksten wilt tikken. Je kunt er ongeveer acht A4’tjes tekst op kwijt. Maar wil je een andere of grotere letter? Of wil je af van de lange regels? Lees dan de volgende tips.

Werken in Kladblok is makkelijk als je kleine teksten wilt tikken. Je kunt er ongeveer acht A4’tjes tekst op kwijt. Maar wil je een andere of grotere letter? Of wil je af van de lange regels? Lees dan de volgende tips.

Wil je een andere letter, klik dan in het menu Bewerken op Lettertype instellen en kies een ander lettertype. Als je de grootte van je letter wilt wijzigen, klik je in hetzelfde scherm onder Punten en kiest een hogere of lagere waarde. Klik op OK om je keus te bevestigen.

Als je nu ook die lange regels van Kladblok wilt veranderen, klik je op Bewerken en je schakelt de optie Automatische terugloop in. Dan worden de regels aangepast aan de breedte van het Kladblokscherm en is de hele tekst in één keer leesbaar.

Reageer op dit artikel