nieuws

Google-zoekmachine voor bedrijven

Digitaal werken

Google biedt bedrijven de mogelijkheid om een Google-zoekmachine aan te schaffen waarmee documenten in de eigen database kunnen worden opgezocht.

Google biedt bedrijven de mogelijkheid om een Google-zoekmachine aan te schaffen waarmee documenten in de eigen database kunnen worden opgezocht.

INTERNE DOCUMENTEN

Andere zoekmachines als Ask Jeeves, Altavista en Verity bieden al langer een dergelijke zakelijke dienst. Met de hardware en software van Google kunnen bedrijven precies instellen waarnaar de interne zoekmachine moet zoeken. De zoekmachine kan achter de firewall van het bedrijf worden geplaatst en zo makkelijk toegang geven tot interne documenten en zelfs e-mail. Google zal de zoekmachine-op-bestelling in twee vormen leveren, een zoekmachine die tot 150.000 documenten kan doorspitten voor 20.000 dollar of een krachtiger zoekmachine die miljoenen documenten kan vinden, voor 250.000 dollar.

Reageer op dit artikel