nieuws

Gratis bellen via internet stopt

Digitaal werken

Het leek te mooi om waar te zijn: al die gratis diensten op internet. Binnenkort stopt de gratis belservice Rits tele.com.

Het leek te mooi om waar te zijn: al die gratis diensten op internet. Binnenkort stopt de belservice Rits tele.com met haar gratis online telefoonservice.

BETAALDE DIENST

Via de website ikbelgratis.nl was het tot nu toe mogelijk om vijf minuten gratis te telefoneren naar vijf Europese landen en de Verenigde Staten. Deze dienst stopt, en voorlopig wordt de online telefoonservice een betaalde dienst. Rits tele.com zal vanaf deze maand als betaalde service verder gaan onder de naam Pilmo. Het bedrijf wil de service aanbieden tegen een tarief dat een kwart goedkoper is dan dat van bestaande telecom-aanbieders.

Reageer op dit artikel