nieuws

In één dag leren archiveren

Digitaal werken

Ben jij ook altijd teveel tijd kwijt met het vinden van de juiste poststukken of belangrijke e-mailberichten? Vervelend voor jezelf, je collega’s en natuurlijk je manager die altijd snel over bepaalde stukken wil beschikken. Een korte cursus kan uitkomst bieden.

Ben jij ook altijd teveel tijd kwijt met het vinden van de juiste poststukken of belangrijke e-mailberichten? Vervelend voor jezelf, je collega’s en natuurlijk je manager die altijd snel over bepaalde stukken wil beschikken. Een korte cursus kan uitkomst bieden.

Een goed opgezet archief is de basis voor een goed draaiende organisatie. Bij de informatie-adviseurs van Reekx kunje nu een ééndaagse basiscursus ‘archiveren op kantoor’ volgen. Hierin staat de zorg voor een goed papieren en digitaal archief centraal. Er wordt ook aandacht geschonken aan de wettelijke eisen die aan organisaties worden gesteld ten aanzien van dossiervorming en archivering. Deze basiscursus wordt enkele malen per jaar aangeboden en is speciaal bedoeld voor secretaresses en medewerkers van het officemanagement die meer willen weten over de opzet van een eenvoudig maar doeltreffend archief. De theorie wordt afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk. Voor meer informatie: zie de website www.reekx.nl

Reageer op dit artikel