nieuws

Je geheugen op internet

Digitaal werken

Je had vorige week een leuke site gevonden maar je bent vergeten hem in de Favorieten van Internet Explorer te zetten. Hoe kun je hem weer terugvinden?

Je had vorige week een leuke site gevonden maar je bent vergeten hem in de Favorieten van Internet Explorer te zetten. Hoe kun je hem weer terugvinden?

Klik in Internet Explorer op de knop Geschiedenis in de knoppenbalk. Aan de linkerkant van je scherm verschijnt een kolom met een overzicht van de sites die je de afgelopen weken hebt bezocht. Klik op het mapje van de juiste week of de juiste dag en je vindt een lijst van bezochte websites.

Je kunt de sites die in Geschiedenis staan opgeslagen ook wissen. Je klikt daarvoor in Internet Explorer op Extra, en vervolgens op Internet-opties. In het venster dat verschijnt klik je op het tabblad Algemeen en daarna op Geschiedenis wissen. Je internetgeheugen is nu leeg.

Reageer op dit artikel