nieuws

Je PC schoonmaken met Glorix

Digitaal werken

Je PC schoonmaken met met Glorix? Op de website van het schoonmaakmiddel kun je een virusscanner downloaden die net zo grondig kan reinigen als Glorix.

Je PC schoonmaken met Glorix? Dit is geen typefout, maar een reclamestunt van schoonmaakmiddellen-fabrikant Domestos (de Duitse Glorix), om de virusscanner PC-aktiv aan te bieden. Trend Micro, de fabrikant van de virusscanner, heeft Domestos benaderd om mee te werken aan de campagne. De virusscanner kun je gratis downloaden op hun website.
De reclamecampagne van de virusscanner is helemaal in de stijl van het schoonmaakmiddel, inclusief voorschriften en gebruiksaanwijzing. De overeenkomst is logisch, ook moet je een PC soms grondig reinigen, van virussen vrij maken en aangerichte schade op de harde schijf repareren.

Reageer op dit artikel