nieuws

Keyboard van stof

Digitaal werken

Een Engels bedrijf heeft een stoffen, oprolbaar keyboard ontwikkeld. Superlicht en schadebestendig.

Een Engels bedrijf heeft een stoffen, oprolbaar keyboard ontwikkeld. Superlicht en schadebestendig.

STERK EN LICHT

Het Engelse bedrijf Electrotextiles heeft voor mobiele computers een keyboard ontwikkeld, dat is gemaakt van een zachte stof, genaamd ElekTex. Het toetsenboord kan elektronische impulsen ontvangen en versturen zonder bedrading of kabels. Het kan worden opgerold of opgevouwen en past in een tas. Omdat het van stof is gemaakt, weegt het maar 28 gram en is het schade- en waterbestendig. Electrotextiles is niet klaar met experimenteren. Het bedrijf wil ook een autostoel ontwikkelen die zich automatisch aanpast aan de automobilist.

Reageer op dit artikel