nieuws

Klikken wordt kijken

Digitaal werken

Google heeft een nieuwe functionaliteit ontwikkeld voor de zoekmachine: met Viewer kun je op een RSI-veilige manier zoeken.

Google heeft een nieuwe functionaliteit ontwikkeld voor de zoekmachine: met Viewer kun je op een RSI-veilige manier zoeken.

SITESHOW

Met de Viewer hoef je de lijst met zoekresultaten niet meer langs te scrollen en klikken, Google Viewer werkt als een diashow. Je vult een trefwoord in, Google zoekt en laat de gevonden sites een voor een zien, je springt steeds automatisch naar de volgende hit. In een venster onderaan verschijnt de website. Bovenaan zit een werkbalk met knoppen om naar een vorige of volgende site te gaan, en een knop om het tempo van de diashow in te stellen (klik op het schilpadje voor langzamer en op het konijntje om de volgende site sneller te zien).

Reageer op dit artikel